Nemzetközi foci

Casillas Milánóba költözhet!

A spanyol kapusnak védenie kell ahhoz, hogy ott lehessen a vb-n.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!A spanyol sport.es értesülései szerint az AC Milan télen szeretné megszerezni a Real Madrid mellőzött, jelenleg kisebb sérüléssel küzdő kapusát Iker Casillast. A 32 éves hálóőr múlt januárban, az emlékezetes Mourinhóval folytatott afférja során veszítette el helyét a “királyiak” kezdőjében, majd az edzőváltást követően Carlo Ancelotti is Diego Lópezt favorizálta vele szemben.
Spanyol szakértők szerint mindez a 150-szeres spanyol válogatott világbajnoki szereplésébe kerülhet. Ha tehát Casillas ott akar lenni Brazíliában, úgy nagyon hamar vissza kell szereznie helyét a Real kezdőjében, vagy pedig 23 év után továbbállni nevelőegyesületétől.
Segítő kézben nincs is hiány, korábban az angliai Arsenal és a Liverpool is szerette volna soraiban tudni a madridiaknál 476 bajnokin pályára lépő hálóőrt, most pedig az olasz AC Milan jelentkezett be érte.
Milánóban már nyáron is új kapust szerettek volna igazolni a veterán Christian Abbiati helyére, aki végül 36 évesen szerződést hosszabbított a lombardiaiakkal. Azonban ő hosszú távon már aligha jelent megoldást a Milan kapuskérdéseire. Casillas még jelenthet…

Olvasói sztorik