Hírek

Az Ajax szeme De Bruyne-ön

A Mourinho által a Chelsea B-hez száműzött belgát szívesen vinné az amszterdami klub.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A SportsDirect News cikke szerint a holland Ajax Amszterdam hamarosan bejelentkezik a Chelsea fiatal, belga labdarúgójáért, Kevin de Bruyne-ért. A 22 éves futballista az előző idényt kölcsönben a német Werder Bremennel töltötte, ahol remek szezont zárt, többek között a Borussia Dortmund és a Bayer Leverkusen érdeklődését is felkeltette.
Egyúttal a Chelsea élére nyáron frissen kinevezett José Mourinho elismerését is kivívta, aki így sem el, sem kölcsön nem adta őt a 2013/14-es idény előtt. Ugyanakkor a kezdeti bizalom fogyni látszik…
A portugál tréner hat forduló alatt csupán háromszor küldte pályára a Premier League-ben, majd a Swindon Town elleni kupamérkőzést követően úgy döntött, a Bajnokok Ligájában nem is játszatja a futballistát.
“Én döntöm el, mikor, ki játszik, Kevin teljesítménye nem tetszett a Swindon ellen, és azzal sem vagyok megelégedve, amit az edzéseken nyújt” – nyilatkozta ezzel kapcsolatban a “Különleges”.
De Bruyne az elmúlt napokban a Chelsea U21-es együttesével készült. Angol lapértesülések szerint pedig a londoniak egy 17 millió eurós ajánlat esetén gondolkodás nélkül engednék, hogy januárban oda igazoljon, ahová csak akar.

Olvasói sztorik