Nemzetközi foci

„Messi az Interben? Miért ne!”

Az olasz klub új tulajdonosa merész kijelentést tett.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Erick Thohir, az Internazionale Milánó új indonéz tulajdonosa székfoglalójában nem szerénykedett, a klub új anyagi lehetőségeit több, mint erőteljesnek titulálta. Az üzletember a klub éléről 18 év után távozó Massimo Morati helyét vette át, és nem kisebb ígérettel kezdett, minthogy felveszi a kapcsolatot Lionel Messi, az FC Barcelona sztárjának menedzserével.
„Hogy megvehetjük-e Messit? Miért is ne tehetnénk?! Beszélni fogok az ügynökével!” – mondta újságírói kérdésre, széles vigyorral az arcán Thohir.
Hogy az indonéz ezen kijelentését mennyire kell komolyan venni, az már más kérdés, az olasz Corriere dello Sport mindenesetre címlapján a fenti idézettel nyitotta a hetet.
Érdekesség, hogy Messi korábbi csapattársa, az azóta már az Interben is megfordult Thiago Motta korábban szintén célzott arra, hogy az argentin számára a milánói együttes lehet az ideális alternatíva, ha egy nap elhagyja a katalánokat
„Ha Messi valaha is távozik Barcelonából, akkor az első európai klub, amely az eszébe fog jutni, az szerintem az Inter lesz. Még mindig nagyon fiatal, de előbb-utóbb eljön számára is a váltás ideje” – nyilatkozta egy hónappal ezelőtt Motta az olaszok hivatalos tévécsatornájának.

Olvasói sztorik