Nemzetközi foci

Szünet kell a Bayernnek

Pep Guardiola örül az egyhetes szünetnek, amire már nagyon szüksége van játékosainak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!A bajorok edzője beismerte, megkönnyebbült, hogy csapata fárasztó meccssorozata szünethez érkezett. A Bayern München szombaton 3-2-re verte szoros meccsen a Hertha Berlint. A fővárosi klub került előnybe, majd Mario Mandzukics (kétszer) és Mario Götze góljával fordítottak a müncheniek, bár Ben-Hatira szépítő találata izgalmassá tette a végjátékot.

„Nem voltunk jók” – nyilatkozta Guardiola a lefújás után. – „A jövő héten lesz időnk regenerálódni és felkészülni hoffenheimi vendégjátékunkra. Rengeteg mérkőzést játszottunk az elmúlt két hónapban, fáradtak a srácok, és ez ma is jól látszott. Szükségünk van az időre.”

A Bayern csapatkapitánya, Philipp Lahm is teljesen egyetértett edzője szavaival.

„Láthatóan megviseltek voltunk, mentálisan és fizikailag egyaránt” – vélte a Nationalelf védője. – „A legfontosabb a három pont megszerzése volt. A program nagyon sűrű volt, főleg a válogatott játékosoknak. Várjuk már a pihentetőbb hetet.”

A Lahm által említett sűrű program ellenére egyébként a Bundesliga listavezető pozíciójában csücsülnek a bajorok, egy ponttal a Borussia Dortmund előtt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik