Nemzetközi foci

250 milliós ajánlat Messiért?

A Bayernt és a Chelsea-t gyanúsítja a spanyol média.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Az El Mundo Deportivo állítása szerint a Barcelona 250 millió eurós ajánlatot kapott egy európai élcsapattól Lionel Messiért, ám a játékos és a klub közösen úgy döntött, elutasítják azt.
A spanyol média találgat, vajon melyik klubtól érkezhetett a megkeresés, a két fő “gyanúsított” pedig a német Bayern München és az angol Chelsea.
A zsurnaliszták abból indulnak ki, hogy egy ekkora ilyen volumenű transzferhez valamelyik sportruházatgyártó cég támogatása is kell, és mivel Messi személyes szponzora az Adidas, így egy olyan klubról kell legyen szó, amely Adidas mezeket visel.
A kört tovább szűkítették azzal, hogy vajon melyik csapat lehet képes kifizetni akár évi 20 millió eurót is Messi fizetésére. A kézenfekvő megoldásnak pedig a Mourinho dirigálta Chelsea-t találták, nem elfelejtve a BL-győztes német sztárgárdát, ahol jelenleg Messi egyik legnagyobb mentora, Pep Guardiola az edző.
A gigantikus ajánlat ellenére Messi hűsége nem ingott meg, a 26 éves argentin a hírek szerint kijelentette, esze ágában sincs elhagyni Barcelonát. A katalán klub cserébe egy újabb szerződéshosszabbítással lepheti meg a támadót, akinek tovább növelnék a kivásárlási árát, cserébe pedig évi 20 millió eurót tehetne zsebre, amivel a világ legjobban fizetett játékosává válna megelőzve Cristiano Ronaldót.

Olvasói sztorik