Nemzetközi foci

A Barca is harcban Lewandowskiért?

A goal.com összeállítása szerint a lengyel csatárt a Camp Nou-ban is szívesen látnák.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
A mérvadó szakportál, a goal.com külön összeállításban foglalkozik a Barcelona lehetséges csatárjelöltjeivel, hosszasan boncolgatva, kire milyen eséllyel csaphat le a januárban olcsó, de azonnal bevethető, lehetőleg minél rutinosabb labdarúgóra vágyó katalán együttes.
Gerardo Martino, a Barcelona trénere tehermentesíteni szeretni az utóbbi időben egyre több apró sérülést begyűjtő Lionel Messit, ezért szeretne egy új “Henrik Larssont” a Barcába.
A korábbi hírek arról szóltak, a fő kiszemelt a Lazio 35 esztendős, német válogatott támadója, Miroslav Klose, ám mellette Oscar Cardozo, Nelson Valdéz, Georgios Samaras, Roque Santa Cruz, David Trezequet és Robert Lewandowski is felkerült a goal.com listájára.
Utóbbi név annyiból mindenképpen meglepetés, hogy csupán 25 esztendős, és jelenleg egyértelműen a világ egyik legjobb befejezőcsatáraként tartják számon. Nem mellékesen a Real Madrid és a Bayern München is versengérte, ezen együtteseknél pedig egyértelműen kezdőként számolnának vele, míg Barcelonában bevallottan Messi mögé keresnek embert.

Olvasói sztorik