Hírek

Guardiola: Götzének még idő kell

A katalán tréner szerint remek úton jár a német középpályás, hogy visszaszerezze dortmundi formáját. De türelemre van még szükség...

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Mario Götze a szünetben állt be szombaton a Bayern München-Mainz összecsapáson, és vitathatatlan érdemeket szerzett abban, hogy a bajor alakulat 0-1-ről fordítva végül 4-1-es győzelmet ért el. A Borussia Dortmundtól nyáron megszerzett labdarúgó két gólpasszal és remek játékkal rukkolt elő a neki jutó 45 perc során. Erre pedig Pep Guardiola, a csapat spanyol edzője is kitért a mérkőzést követően.
“Götze hihetetlen játékos, egyértelműen világklasszis” – dicsérte játékosát a Barcelona korábbi trénere. “Intelligensen, okosan játszik a tizenhatoson belül. Egyértelműen a helyes úton jár, de még némi időre van szüksége. Kell neki pár meccs, hogy visszaszerezze a legjobb formáját” – tette hozzá Guardiola.
A Bayern már 34 meccse veretlen a Bundesligában. Kilenc fordulót követően 23 ponttal vezeti a tabellát, igaz, csupán egy pont az előnye a Borussia Dortmund és a Bayer Leverkusen előtt.

Olvasói sztorik