Nemzetközi foci

Robben besértődött Guardiolára

A Mainz ellen nem rúghatta, a Plzen ellen már nem akarta rúgni a tizenegyest a holland középpályás.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!Kitört a balhé a Bayern Münhennél Arjen Robben és a csapat nyáron kinevezett vezetőedzője, Pep Guardiola között.

Azt már eddig is tudtuk, hogy a holland középpályás a nehezen kezelhető játékosok közé tartozik, ám eddig úgy tűnt, Guardiolának sikerült megtalálnia vele a közös hangot. Legalábbis Robben látványos formajavulása erről tanúskodott.

Aztán a hétvégi, Mainz elleni hazai bajnokin, 3-1-es Bayern-vezetésnél büntetőhöz jutott a bajor gárda, melyet Robben szeretett volna elvégezni, ám a kispadról Guardiola azt az utasítást adta, hogy Müllernek kell rúgnia a tizit. Dühében Robben a földhöz vágta a labdát.
Guardiola szerint a játékosok tudták, miért Müller volt kijelölve a büntető elvégzésére. https://www.youtube.com/watch?v=9YxTFyGTqVs
A történet a tegnapi, Plzen elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen folytatódott, amelyen szintén tizenegyest kaptak a Bőrnadrágosok. Guardiola ezúttal Robbent jelölte rúgónak, ám a holland ezt megtagadta, s Ribérynek adta át a lehetőséget.
“A játékosok szerették volna, ha ő végzi el a büntetőt, ám Arjen még mindig mérges egy kicsit a szombaton történtek miatt” – mondta Ribéry.

“Nem akarok róla beszélni, az ügy le van zárva, felesleges erről többet mondani. A legfontosabb számomra a csapattársaim támogatása – mondta Robben a szerda esti meccset követően.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik