Nemzetközi foci

A Realnak Agüero is kell

CR7, Bale, Suárez, Agüero - így állhat fel januártól a madridi támadószekció...

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on! Bale megvásárlását követően sem tud leállni a Real Madrid. A spanyol gigász a hírek szerint januárban akár 55 millió fontot is kifizethet a Liverpoolnak Luis Suárezért, majd még átruccannának Manchesterbe, hogy a Citytől megszerezzék Sergio Agüerót is – legalábbis erről ír a The Guardian.
Az angol lap szerint az argentin csillag Florentino Pérez klubelnök és Carlo Ancelotti vezetőedző egyik fő kiszemeltje a szezonban eddig bukdácsoló csapat megerősítésére.
A spanyoloknak ugyanakkor nincs egyszerű dolguk, mivel a csatár nyáron 2017-ig meghosszabbította szerződését az “Égszínkékekkel”, és korábbi nyilatkozataival ellentétben azóta tökéletesen boldognak titulálja magát.
A lap úgy tudja, a Real egy valamivel több, mint 38 millió fontos ajánlattal “kínálja meg” a manchesterieket első körben, majd ha Manuel Pellegriniék kikosarazzák őket, akár célpontot is válthatnak, a monacói Radamel Falcaót kiszemelve B, avagy Suárezzel is kalkulálva, C-tervként.
Agüero 2011-ben igazolt Manchesterbe a Real városi riválisától, az Atlético Madridtól. Azóta 70 mérkőzésen 39 gólt szerzett a Premier League-ben. Az Atléti színeiben 175 bajnokin 75-ször talált be a spanyol csapatok kapujába. Míg az argentin válogatottban 46 mérkőzésen 19 gól a mutatója.
A Realnál mindenképpen új csatárt, csatárokat szeretnének igazolni a télen, miután nyáron távozott a csapattól Gonzalo Higuaín, míg Karim Benzema eddig formán kívül teljesít.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik