Nemzetközi foci

Casillas: a padoztatásommal mindenki nyer

A 32 esztendős spanyol kapust egyelőre Del Bosque is megnyugtatta.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Bár spanyol lapértesülések szerint Iker Casillasnak a világbajnoki szereplésébe is kerülhet az, hogy jelenleg nem számít elsőszámú kapusnak a Real Madrid bajnokijain, a hálóőr igyekszik optimistán, jó csapatemberként gondolkodni a kérdésről.
“Mindig is igyekeztem pozitívan állni a dolgokhoz. Kemény időszak áll mögöttem. Az elmúlt 8 hónapban szinte nem is védtem, ez pedig nagyon-nagyon hosszú kihagyás. Érthető, ha Ancelotti mester szerint jelenleg Diego López biztosabb pont a bajnokságban” – kezdte a Köbenhavn ellen 4-0-ra megnyert BL-mérkőzésen ismét a gólvonal elé áló Casillas. “Diego remek srác, kőkeményen megdolgozott azért, hogy ott legyen, ahol most tart. Remekül véd, nekem pedig az a dolgom, hogy minél jobb riválisa legyek, és amikor lehetőséget kapok, úgy mint most, akkor igyekezzek, minél jobban megnehezíteni az edző dolgát a következő csapatkijelölésre. A jelenlegi helyzettel mindenki nyer, Diego nyer, mivel védhet, én nyerek, mivel védhetek, és ami még fontosabb, a Real is nyer” – tette hozzá a 32 esztendős kapus, aki az olasz mester ígérete szerint a Bajnokok Ligájában és a Spanyol Kupában rendre lehetőséghez jut majd.
Casillas optimizmusát segíti Vicente del Bosque, a Roja szövetségi kapitányának azon kijelentése is, mely szerint esze ágában sincs, kihagyni a kapust a jövő évi, világbajnoki keretből.

Olvasói sztorik