Hírek

Real: télen 55 millióért érkezik Suárez?

A Real Madrid télen a Liverpool támadójával erősítene. A "Vörösök" megkérik az árát...

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!Angol lapértesülések szerint a Real Madrid újabb sztárjátékos szerződtetését tervezi a Premier League-ből. A “Királyiak” célpontja nem más, mint a már nyáron is emlegetett Luis Suárez a Liverpoolból. Az uruguayi támadó a hírek szerint elvágyódik Angliából, ahol sorozatos botrányok övezték eddigi szerepvállalását. A labdarúgó nyáron maga is kijelentette, ha az megfelelő ajánlatot kap, kész elhagyni az Anfield Roadot.
Ami a jelek szerint beesett… A Daily Mail úgy értesült, a Real egy 45 millió fontról szóló ajánlatot küldött a Liverpoolnak Suárez játékjogáért cserébe, ezt azonban az angol klub menedzsere, Brendan Rodgers elutasította. A tréner már nyáron is kijelentette, 50 millió alatt nem hajlandó megválni csatárától, sőt a hírek szerint télen már 55 milliót kell kifizetnie a madridiaknak ahhoz, hogy megszerezzék Suárezt.
Carlo Ancelotti, a Real edzője januárban mindenképpen csatárt igazolna. Miután távozott a klubtól Gonzalo Higuaín, egyetlen klasszikus kilencese Karim Benzema maradt, a francia azonban idén nem teljesít valami jól, hét meccsen mindössze két gólnál jár a spanyol bajnokságban.

Olvasói sztorik