Di Matteót akarja a Sunderland Di Canio helyére

Olasz válthat olaszt a Premier League kieső helyen álló együttesénél. Di Matteo először vállalhat munkát azóta, hogy kirúgták a Chelsea-től.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!A goal.com szakportál értesülései szerint a Sunderland Roberto Di Matteót szeretné szerződtetni a csapat élére, miután a hétvégén menesztették az eddigi menedzsert, Paulo Di Caniót.

A “fekete macskák” négy vereséggel és egy döntetlennel kezdték a 2013/14-es idényt, így öt fordulót követően egyetlen pontjukkal sereghajtók az angol élvonalban. Di Caniótól a szombati, West Bromwich Albiontól elszenvedett 3-0-s vereség után köszöntek el.

Di Matteo először vállalhat munkát, miután 2012 őszén, alig négy hónappal a Bajnokok Ligája megnyerését követően menesztették őt a Chelsea kispadjáról.

Bárki is vegye át az együttes irányítását, annak nem lesz könnyű dolga az első hetekben, mivel szeptember 29-én a Liverpoollal, egy héttel később a Manchester Uniteddal mérkőznek meg a “fekete macskák”.

A Sunderlandnél óriási játékosmozgás volt a nyáron, 13 játékost elengedtek, míg helyükre 14 új futballistát igazoltak.
Di Matteo korábban a Milton Keynes Dons és a West Brom edzője is volt Angliában.