NB II

Bese a Vasasban folytatja – hivatalos

Sikerült minden részletet tisztázni az MTK-val, így eldőlt, hogy a napok óta a Vasassal készülő Bese Balázs és Hinora Kristóf Angyalföldön folytatja pályafutását. Mindkét utánpótlás válogatott játékos kölcsönbe érkezik.

Hinora Kristóf az előző szezonban a Nyíregyháza csapatában 29 bajnoki és kupatalálkozón lépett pályára, ebből 27 alkalommal kezdő játékosként, azaz fiatal kora ellenére alapembere volt együttesének.

Bese Balázs, az U19-es válogatott csapatkapitánya is, az előző szezonban az MTK és a Budaörs csapatában 26 bajnoki és kupatalálkozón állt csapatai kapujában, mely mérkőzések közül 21 alkalommal győzelemnek vagy pontszerzésnek örülhetett.

A magyar piac ma nagyon felélénkült. Három minőségi játékos igazolását jelentette be a Honvéd, kiderült, hogy mennyi lesz Lanzafame fizetése a Fradinál, megírtuk azt is, hogy Mervó Bence Magyarországon folytatja. A legnagyobb szenzáció mégis az, hogy a Barcelona korábbi sztárja a Puskás Akadémia mezében pózol. Vida Máté kikosarazta a Videotont, másik “magyar” csapatba igazolt.

Kiemelt fotó: vasasfc.

Olvasói sztorik