NB II

Nyíregyháza: Pölöskey Péter is aláírt

Védő és irányító még érkezhet az élvonalból kizárt Spartacus keretébe.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nagyrészt teljes a Nyíregyháza Spartacus kerete, de egy középhátvéd és egy irányító középpályás még érkezhet.

Kilencven százalékban eldőlt, kik alkotják az élvonalból licenchiány miatt kizárt nyírségiek őszi keretét. A klub vezetése újabb játékosokkal írt alá szerződést, és Pölöskey Pétert is leigazolták. Így Vologyimir Ovszijenko, Perger Bence, Rubus Tamás, Szokol Zsolt, Jagodics Bence, Törtei Tamás, Igor Zofcák, Mohamadou Abdouraman, Luis Ramos, Zoran Kosztics, Pölöskey Péter, Rezes László és Vámos Márk rendelkezik írásbeli szerződéssel.

Brekk János szakmai igazgató aklub honlapján elmondta: a fiatalok közül Ötvös Bence, Lengyel Marcell és Ács Ádám játékára is számítanak, velük hétfőn írhatják alá a papírokat. Pálinkás Gergő és Kapacina Kevin ügyében még egyeztetniük kell korábbi klubjukkal, hogy kell-e fizetnünk nevelési költségtérítést, mert ezt még az átigazolás előtt szeretnék tisztázni. Tóth Dániel munkájával is elégedett voltunk, de őt csak kölcsönbe tudnák most megszerezni, ezért lemondtak róla, a klub saját játékosokra építve szeretné elérni célját.

– Jelenleg kilencven százalékos a keret, a vezetőedzővel egyeztetve egy belső védő és egy irányító középpályás még érkezhet, az sem kizárt, hogy mindkét posztra szerződtetünk labdarúgót – árulta el Brekk János.

Olvasói sztorik