NB II

Eléggé megverték a Nyíregyházát

A másodosztályban újonc Kisvárda 5-1-re győzött az NB III-ba száműzött Spartacus ellen.
Felkészülési mérkőzés
Nyíregyháza Spartacus – Kisvárda-Master Good 1-5 (0-3)
Abaújszántó
Nyíregyháza: Ovszijenko (Perger) – Rubus, Szokol (Ötvös), Jagodics B., Törtei – Kosztics, Ramos, Abdouraman, Zofcák (Pálinkás) – Rezes (Vámos), Pölöskey (Kapacina). Edző: Mátyus János
Gólszerzők: Kosztics (tizenegyesből), illetve Vári (2), Eszlátyi (2), Cseri

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Abaújszántón találkozott egymással az NB II-ben újonc Kisvárda és a licenchiány miatt a harmadosztályba sorolt Nyíregyháza Spartacus.

A Várda SE két gyors góllal előnyt szerzett, amelyet tovább növelt az első félidőben. A fordulás után is csak a szépítésre futotta a megyeszékhely csapatától: Vámos Márk harcolt ki egy büntetőt, amelyet Zoran Kosztics értékesített. A Szpari végül 5-1-re kikapott az edzőmérkőzésen.

– Mondhatnám, hogy az erőnléti edzések közepénél tartunk, és nem készültünk külön a találkozóra, de ez az ellenfelünkre is igaz, nem akarok ezzel takarózni. Csalódott vagyok, egyedül Vámos Márk nyújtotta azt a teljesítményt, amit elvárok a játékosoktól. Arra viszont jó volt a találkozó, hogy megmutatta, hol kell változtatnunk és fejlődnünk, ha bajnokok akarunk lenni – mondta a klub honlapján Mátyus János, a Nyíregyháza vezetőedzője.

Olvasói sztorik