NB II

Korsós György lesz az ETO klubmenedzsere

Első feladataként egy német Bundesliga-csapattal hozhatja össze az NB III-as klubot.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB III augusztus eleji rajtjára készülő Győri ETO a héten megkezdi az edzőmérkőzések sorozatát – számolt be a Kisalföld.

Szombaton 17 órakor először idegenben játszik a csapat, a szlovák megyei első osztályban szereplő Alsószeli vendége lesz. A szinte színtiszta magyar település – szlovákul Dolné Saliby – a Galántai járásban található.

Szerdán 17 órakor hazai pályán is bemutatkozik az ETO az NB II-es Ajka ellen, majd azon a héten szombaton 11 órakor a szlovákiai második vonalbeli Senecet fogadja a győri stadionban. A további program pontosításán még dolgoznak a klubnál.

Pech: lesérült a leigazolt csatár

Az első csapat keretében a nyáron igazolt Szabó Zsolt csatár súlyos sérülést szenvedett, ezért az utánpótlásedzőnek szerződtetett Oross Mártont reaktivizálja a klub. Jelenleg a csapattal készül a nyíregyházi Csorba Szabolcs és az ETO-nál nem tettek le Csató Martin visszaigazolásáról sem.

Dr. Drucskó Zoltán, a csapatot működtető kft. ügyvezetője a Kisalföldnek elmondta: megegyeztek Korsós Györggyel, az ETO korábbi válogatott játékosával. Az újdonsült klubmenedzser első feladata az lesz, hogy tető alá hozza a német Bundesligába idén feljutott FC Ingolstadt 04 és az ETO közötti együttműködési szerződést, amelyet egyébként mindkét fél kölcsönösen szeretne.

A zöld-fehérek megegyeztek az Erima sportszergyártó céggel, amely a labdarúgó- és a futsalcsapatot is öltözteti a jövőben. Érdekesség, hogy a futballisták jövőbeni szerelését a szurkolói csoportok vezetői választhatták ki a cég katalógusából. A tervek szerint két felirat lesz majd olvasható a mezeken: A jövő Győrben épül, illetve Fehér Miklós Gimnázium.

Szurkolók festenek

A hamarosan megalakuló ETO Baráti Kör – ami nem lesz azonos az ETO 100 Baráti Körrel – az egyik közösségi portálon közzétett felhívása szerint festeni hívja az egyesület szurkolóit.

Ezen a héten szombaton reggel 7 óra 30-tól várják az ETO Park klubépületéhez mindazokat, akik valamilyen formában segítenének az öltözők kifestésében.

Olvasói sztorik