NB II

Prukner László újra a Rákóczinál

Az egykori sikeredző a jövőben szakmai igazgatóként vezeti a kaposvári labdarúgókat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Március elején nevezték ki a másodosztályú Kaposvári Rákóczi FC-t működtető gazdasági társaság élére ügyvezetőként Czimmerman Árpádot. Mivel az addigi edző, Tamási Zoltán távozott, az új klubvezető legfontosabb feladatai közzé tartozott a szakmai munka folyamatosságának biztosítása.

– Rengeteg szurkoló keresett meg, hogy próbáljam visszacsábítani a Kaposvári Rákóczihoz a korábbi sikeredzőt, Prukner Lászlót. A csapat szurkolói szerint az ő személye biztosíték a megfelelő szakmai munkára, és megadja a reményt az eredményes szereplésre. A szakemberrel többször is tárgyaltam az elmúlt hetekben, amelynek eredményeként sikerült megállapodnunk egymással. A jövőben tehát Prukner László szakmai igazgató vezetésével készülnek labdarúgóink – mondta a kapos.hu oldalon Czimmerman Árpád.

Szita Károly polgármester is gratulált az új mester kinevezéséhez, és támogatásáról biztosította.

– A másik fő feladat az anyagi helyzet stabilizálása, melynek terén sikerült előbbre lépnünk, már látjuk a fényt az alagút végén, ez a csapatnak is nagyobb tartást és önbizalmat adhat – vélekedett Czimmerman Árpád.

A somogyiak a bizonytalan anyagi és szakmai helyzet miatt már kiesőhelyen állnak az NB II-ben. A csapatot a közelmúltban már Prukner irányította, de nem ült le a kispadra, a Gyirmót elleni bajnoki meccsen (0-1) például az ablakon kihajolva dirigált.

Olvasói sztorik