NB II

Prukner László visszatért Kaposvárra

Megpróbál segíteni, hogy talpra álljon a csapat; az eddigi visszajelzések alapján szívesen dolgoznának vele a játékosok.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Március elseje óta Czimmerman Árpád irányítja a Kaposvári Rákóczi Labdarúgó Kft-t. Az új ügyvezető a kapos.hu oldalon elmondta: ezen a héten Prukner László is megpróbál segíteni abban, hogy talpra álljon a csapat.

– Hogy telt az első két munkanapja?
– Gyakorlatilag adminisztrációs ügyekkel, egyeztetésekkel és tárgyalásokkal, de ezekben a napokban talán az okozza a legnagyobb fejfájást, hogy ki lesz az új edző – kezdte Czimmerman Árpád, ügyvezető.

– Hol tart ez az ügy?
– Már tárgyalunk több szakemberrel, de nem született döntés. A héten, átmeneti megoldásként Házi László látja el a megbízott edzői teendőket, és ő vezényel a hétvégén is, a mezőkövesdi bajnoki találkozón. Közben Prukner László személyében egy kiváló helyi edző segít nekünk önzetlenül, a klubhoz való szoros kötődése miatt, és segít majd nekünk szombaton is.

– Prukner László az edzőjelöltek között is szerepel?
– Igen, vele is tárgyalunk, és a csapat véleményem szerint elfogadná őt. Az eddigi visszajelzések alapján szívesen dolgoznának vele a fiúk, de ő más teendői miatt egyelőre nem tudott választ adni a felkérésünkre.

– Kialakult a végleges játékoskeret?
– Zsivóczky Norbert szerződtetése után a múlt héten három játékossal erősödtünk: Petrók Viktor, Balogh Bence és Bozsó Antal egyaránt a Rákócziban folytatja pályafutását. Zsivóczky, Petrók és Balogh be is mutatkozott az elmúlt hétvégén.

– Mit gondol: javulhat az anyagi helyzet az előttünk álló időszakban?
– Folyamatosan ezen dolgozunk, és ezúton is köszönetet mondok azért, hogy a város a csapat mellett maradt a nehéz időszakban is. Közben tárgyalásokat folytatunk több céggel, és örömmel mondhatom, hogy vannak biztató jelek. Szeretnék bizalmat és türelmet kérni a munkámhoz, és remélem, megerősödhetünk majd.

Olvasói sztorik