NB II

Városi gyorssegély a Rákóczinak

Az önkormányzat húszmillió forintot utalt át a nehéz helyzetbe került csapatnak.

Kapcsolódó cikkek

A polgármester közleménye ide kattintva olvasható!

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Kaposvár önkormányzata húszmillió forintot utalt át a nehéz helyzetbe került Rákóczi NB II-es csapatának, és később is támogatni fogja a klubot – jelentette be Kaposvár polgármestere. Szita Károly pontokba szedte az elvárásokat. Az egyik, hogy válságmenedzserre van szükség.

– A klub úgyszólván ma már fűnek-fának tartozik. Így függetlenül attól, hogy az önkormányzat nem volt és nem is akar fenntartója lenni a profi sportnak, a Rákóczi háza táján mindenekelőtt rendet kell tenni. Ez most a legfontosabb feladat – ezekkel a gondolatokkal indította rendkívüli sajtótájékoztatóját Kaposvár polgármestere. Szita Károly hozzátette: a város most támogatója és egyben hitelezője is a Kaposvári Rákóczi FC-nek, a támogatás fejében azonban elvárások is vannak.

Azoknak, akik a csapatot és a klubot ilyen helyzetbe hozták, távozniuk kell; A gazdasági társaságban tulajdonosi szerkezet-, illetve profilváltásra van szükség; Az egyesület közgyűlése válasszon új vezetést; Válságmenedzsment kell; A játékosok továbbra is tegyék oda magukat – írja a kapos.hu.

Olvasói sztorik