NB II

Új ügyvezető a Rákóczi élén

Ahogy a somogyfoci.hu megírta, Czimmerman Árpád lett az NB II-es kaposvári klub új főnöke.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Ahogy a somogyfoci.hu a múlt hét közepén megírta, Czimmerman Árpád személyében új ügyvezető irányítja március 1-től a Kaposvári Rákóczit működtető gazdasági társaságot. Illés János egy héttel ezelőtt jelentette be, hogy 15 év után távozik, mivel megrendült felé a városvezetés bizalma. Illés döntése miatt taggyűlést hívtak össze csütörtök délután a klubházba.

– A taggyűlést azért hívtam össze, hogy a múlt héten bejelentett lemondásomat tulajdonképpen hitelessé tegyük és formálisan és jogilag is helyre tegyük. A taggyűlés ezt a lemondást elfogadta – mondta a kapos.hu oldalon a távozó ügyvezető.

A zárt ülés után fény derült Illés János utódjára is. Helyét az a Czimmerman Árpád veszi át március elsejétől, aki korábban létesítményigazgatóként is dolgozott már a klubnál. Az új ügyvezető két problémára szeretne minél hamarabb megoldást találni.

– Legyen újra bizalom, azt gondolom, ez az első lépés. A második pedig, ami szintén nagyon fontos, hogy a pénzügyi helyzetet stabilizálni, ahhoz természetesen én kevés lennék, ehhez vannak a tulajdonosi körben, akik sokat fognak segíteni – válaszolta Czimmerman Árpád, a Kaposvári Rákóczi Labdarúgó Kft. leendő ügyvezetője.

Olvasói sztorik