NB II

Kuntics az akaratot hiányolta

Az FC Ajka 2-2-t játszott odahaza a Szolnok ellen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az ugyancsak másodosztályú Szolnok csapatát fogadta felkészülési mérkőzésen az FC Ajka.

A 28. percben Tóth lövésénél Asztalos ért kézzel a labdához, a megítélt büntetőt Vári Barnabás a kapuba gurította, Jánosa a másik oldalra vetődött (0-1). A szünet előtt egy szöglet után a hosszú oldalon érkező Asztaloshoz került a labda, aki átvétel után öt méterről bevágta (1-1).

A 66. percben Gunther 26 méteres szabadrúgását Asztalos hat méterről fejelte a szolnoki hálóba (2-1). A hajrában ismét büntetőt ítélt a játékvezető, amit Nagy István a kapu közepébe lőtt, Jánosa balra dőlt (2-2).

– A Szolnok jó csapat, nem hiába áll ott, ahol. Ma is megmutatta, hogy nem véletlenül – kezdte értékelését a klub honlapján Zoran Kuntics, az Ajka vezetőedzője. – Az első félidőben szerencsénk volt, kaphattunk volna több gólt is. Nem játszottunk jól, félúton voltunk. Nem érdekel, hogy fáradtak a játékosok vagy nem, az akaratot nem láttam néhány emberen. A második félidőben jobb volt a játékunk, mint az elsőben. Más szerkezetben játszottunk, az ellenfél utána már nem tudott sok gólhelyzetet kialakítani. Néhány játékos jó teljesítményt nyújtott, és voltak, akiknél hiányzott az akarat.

Felkészülési mérkőzés

FC Ajka – Szolnoki MÁV-Stadler Rail FC 2-2 (1-1)

Ajka, játékvezető: Pintér Cs.

Ajka: Jánosa – Asztalos, Köles (Zsirai, 24.), Zámbó – Csordás, Nagy B. – Pál D. (Horváth V., 79.), Németh L. (Varga G., a szünetben), Bölcsföldi (Gunther, a szünetben) – Sowunmi (Mihalecz P., 55.), Besztercei. Edző: Zoran Kuntics

Szolnok: Pokorni – Vári (Galambos, 79.), Antal G. (Mile, 70.), Papucsek, Fritz – Kenderes, Csirszki (Zvara, a szünetben) – Rokszin (Zsolnai, 54.), Tóth B. (Mundi, 79.), Nagy I. – Lengyel B. Edző: Kis Károly

Gólszerzők: Asztalos (42., 66.), illetve Vári (tizenegyesből 28.), Nagy I. (tizenegyesből 86.)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik