NB II

Fiatalok jönnek-mennek Ajkán

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II-ben szereplő FC Ajka illetékesei szóban már megállapodtak Nagy Bálinttal, aki Veszprémből teszi át a székhelyét. Az ajkai nevelésű Bölcsföldi Milánnal is közel állnak a szerződéshez: a 19 éves támadó az elmúlt három évet a szombathelyi Illés Akadémián töltötte. Jól haladnak a tárgyalások Zsirai Martinnal, aki a Haladásban focizott eddig.

Az 1991-es születésű Elek Bence viszont gyorsan távozott Ajkáról: mivel nem biztos, hogy a bánrévei támadó állandó játéklehetőséghez jutna, inkább a családjához közeli NB III-as klubnál próbál elhelyezkedni. Burics András és Szabó Zoltán sem szerződött Ajkára, mivel egyikőjükre sem stabil kezdőként számított volna Zoran Kuntics vezetőedző, ezért inkább másutt próbálkoznak.

A Vasastól érkezett próbajátékra és csütörtökig marad Pál Dávid. Amennyiben a hátvéd megfelel, pénteken megállapodhat Kaibás Dezső klubelnökkel. Szintén csütörtökig tesztelik Talabér Attilát is, aki eddig az MTK U21-es gárdájában focizott. A fiatal játékos ugyancsak a több játék reményében igazolna a második vonalba – írja a veol.hu.

Olvasói sztorik