Hírek

Mínusz kettőről állt fel az Ajka

A Sárvár nem tudta megtartani kétgólos előnyét, az edzőmeccs döntetlennel végződött.
Felkészülési mérkőzés
FC Ajka – Sárvár FC 2-2 (0-1)
Ajka, 100 néző. Játékvezető: Hegedűs
Ajka: Tulipán – Zsirai, Pákai, Zámbó – Rajos (Csordás 65.) – Horváh V. (Weitner 65.), Szabó Z. (Burics. A szünetben), Nagy B., Matetits (Bölcsföldi, 65.) – Elek B., Mihalecz P. (Szabó Zs., 65.). Edző: Zoran Kuntics
Gólszerzők: Elek B. (75.), Szabó Zs. (90.), illetve Kocsis (5., 47.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II-es FC Ajka a harmadosztályú Sárvár együttesét látta vendégül edzőmeccsen – mindkét együttes számára ez volt az első az újévben.

Nagy meglepetésre már az ötödik percben megszerezte a vezetést a vendégcsapat: Kocsis egy beadás után kilőtte a hosszú sarkot (0-1). Az iram ezután alábbhagyott, és jobbára a középpályán folyt a küzdelem.

A félidők elején jól ment a Sárvárnak, hiszen a második felvonás elején Kocsis szabadrúgásból vette be az ajkai kaput (0-2). A 75. percben a csereként beállt Bölcsföldi remek passza után Elek Bence 14 méterről nem hibázott (1-2). Az Ajka felpörgött a végére, és az elszántság meghozta a gyümölcsét. A kilencvenedik percben Bölcsföldi ismét remekül készített elő, Szabó Zsolt pedig bepöckölte a kapuba a labdát (2-2) – tudosított az onlajnok.com.

– Minden mérkőzés hasznos, ez is az volt számunkra. Van néhány játékos, akik pár napja nálunk edzenek, a teljesítményükre kíváncsi voltam egy NB III-as csapat ellen. Volt, akinek tetszett a játéka, és volt, akivel nem voltam elégedett. Voltak hibák, de inkább ilyenkor jöjjenek elő, mint a bajnoki mérkőzéseken. Csináljuk tovább a dolgunkat a felkészülés során – nyilatkozta a klub honlapján Zoran Kuntics, az Ajka vezetőedzője.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik