NB I

Angyalföldön győzött a Diósgyőr

A miskolciak 3-2-re megnyerték a másodosztályú FC Ajka elleni meccset; Krsztics is betalált.
Felkészülési mérkőzés
FC Ajka – Diósgyőri VTK 2-3 (1-3)
Fáy utca
DVTK: Antal B. – Okuka, Szalai V., W. Alves, Németh M. – Egerszegi, Krsztics – Barczi, Bognár I., Gosztonyi – Grumics. Cserék: Rados, Csicsvári, Eperjesi, Ho-Young, Bori, Jenner, Marjanovics, Bacsa, Takács T., Griffiths. Edző: Tomiszlav Szivics
Gólszerzők: Szabó Zs. (33.), Major (63.), illetve Barczi (23.), Bognár I. (28.), Krsztics (35.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Vasas angyalföldi műfüves pályáján játszott felkészülési mérkőzést a Diósgyőr a másodosztályú FC Ajkával. Szenad Huszics kisebb sérülés miatt nem utazott el a csapattal, a többiek egészségesek.

A 23. percben Barczi Dávid 16 méterről elcsavarta a labdát a kifutó kapus mellett, végül az akcióból a kapufáról visszapattanva lett gól (1-0). Öt perccel később Okuka beadását Bognár István lőtte öt méterről a kapuba (0-2). A 33. percben Szabó Zsolt kilépett a diósgyőri védők közül, és a megpattanó lövése utat talált a hálóba (1-2). Újabb perc elteltével Okuka a tizenhatoson belül Krszticshez passzolt, aki kapásból a bal felsőbe lőtt (1-3). A 63. percben Sovumni beadását Major lőtte Rados hálójába (2-3) – tudósított a DVTK Twitter-csatornája.

– Jó mérkőzést játszottunk, főleg az első félidőben, amikor mozgékonyabb és labdabiztosabb játékosok voltak a pályán. Sok szép támadást vezettünk, ezekből értékesítettünk párat, de hagytunk is ki. Úgy látom, verseny van a csapaton belül, hogy ki mennyit fog kihagyni. A listát most Bacsa vezeti, mert minden meccsen van öt-hat ziccere. Ez természetes, hiszen az elején vagyunk, biztos vagyok abban, amikor majd beindul, akkor nagyon sok gólt fog rúgni. Most az a fontos, hogy Ő is és a többiek is helyzetbe kerüljenek. Erőnlétileg ott tartunk, ahol kell, leginkább ez az, ami számít – mondta a klub honlapján Tomiszlav Szivics vezetőedző.

Olvasói sztorik