NB II

Vesztes kaposvári szerda

A somogyiak hazai pályán 2-1-re kikaptak az Ajka elleni edzőmeccsen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Két NB II-es csapat, a Kaposvár és az Ajka játszott egymással edzőmeccset a somogyi megyeszékhely műfüves pályáján.

Az első félidő gólcsendjét a vendégek törték meg az 55. percben: Major futott el a bal oldalon, beadását a jó ütemben érkező Pál Dávid helyezte a kapuba (0-1). Három perccel később érkezett a hazai válasz: baloldali akciót követően Balogh Bence 12 méterről lőtt a bal alsóba (1-1). A folytatásban mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, a győztes gól azonban az ajkaiaknak jött össze: a 87. percben Németh László 28 méteres szabadrúgása a sorfalat is érintve vágódott a kapuba (1-2).

A vendégeknél Besztercei Attila (korábban Budaörs, Szigetszentmiklós, Tatabánya) és Beke Péter (Pécs) szerepelt próbajátékon – írja a veol.hu.

– Az első félidőben a helyzetek alapján négy góllal kellett volna vezetnünk. A másodikban aztán a kihagyott lehetőségek megbosszulták magukat, de hellyel-közzel jobban játszottuk mint az ellenfél – mondta a klubhonlapon Tamási Zoltán, a Kaposvár vezetőedzője.

Felkészülési mérkőzés

Kaposvári Rákóczi FC – FC Ajka 1-2 (0-0)

Kaposvár, játékvezető: Sipos

Kaposvár: Somodi (Czirjék, a szünetben) – Kiss M. (Privigyei, 73.), Kovács O., Vermes (Csornij, 73.), Hadaró – Albert Á. (Zsivóczky N., a szünetben), Addo (Petrók, a szünetben) – Király V. (Kozics, 73.), Nagy K. (Banai, 73.), Hampuk (Házi, a szünetben) – Rajczi (Balogh B., a szünetben). Edző: Tamási Zoltán

Ajka: Jánosa (Tulipán, 72.) – Köles, Nagy, Zsirai – Csordás – Besztercei (Horváth V., a szünetben), Lattenstein (Németh L., a szünetben), Varga G., Beke (Pál, a szünetben) – Mihalecz P. (Major, a szünetben), Sowunmi (Szabó Zs., a szünetben). Edző: Zoran Kuntics

Gólszerzők: Balogh B. (58.), illetve Pál D. (55.), Németh L. (88.)

Olvasói sztorik