Hírek

Tripla és dupla is volt Kaposváron

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Kozármisleny elleni 1-1 után a megyei első osztályú Balatonkeresztúr-Balatonmáriafürdő KSK ellen játszott edzőmeccset szerdán a Kaposvári Rákóczi.

A huszadik percben egy kavarodás után a szélről bejövő labdát Babina kapus elvétette, így az Hampuk Ádám elé került, aki az üres kapuba továbbította (1-0). A Rákóczi birtokolta többet a labdát, de eleinte csak egy gólt eredményezett meddő mezőnyfölénye. A 37. percben Privigyei indítása és Balogh beadása után Zsivóczky fejelt a kapufa mellé. A következő percben ismét Balogh ment el a bal oldalon, de Zsivóczky ezúttal már nem hibázza el a lehetőséget, három védő között a kapuba fejelt (2-0). A 42. percben a balról bejött labdát Zsivóczky kapásból, félfordulatból, a vetődő kapus mellett a jobb sarokba lőtte (3-0).

A 72. percben a jobbról belőtt labdát Hampuk közelről az üres kapuba továbbította (4-0). A vége felé Islony lövésébe beleléptek a védők, majd Babina kaparintotta meg a labdát Maicon elől. A 88. percben megszületett a házigazda kaposváriak ötödik gólja, ami szintén Hampuk Ádám nevéhez fűződik – tudósított az onlajnok.com.

– Mindenkivel maximálisan elégedett voltam. A taktikai dolgokat betartották, erőnlétileg még van egy kis lemaradásuk, de azon vagyunk, hogy minél előbb felépítsük őket – mondta a klub honlapján Tamási Zoltán, a Kaposvár vezetőedzője.

Felkészülési mérkőzés

Kaposvári Rákóczi – Balatonkeresztúr-Balatonmáriafürdő KSK 5-0 (3-0)

Kaposvár, játékvezető: Kiss Sz.

Kaposvár: Somodi – Privigyei, Petrók, Csornij, Eder – Banai, Maicon, Zsivóczky N. (Addo, a szünetben), Kozics – Hampuk, Balogh B. (Islony, a szünetben). Edző: Tamási Zoltán

Gólszerzők: Hampuk (20., 72., 88.), Zsivóczky N. (38., 42.)

Olvasói sztorik