NB II

Sovány kaposvári döntetlen

A somogyiak 1-1-et játszottak hazai környezetben az NB III-as Kozármisleny ellen.
Felkészülési mérkőzés
Kaposvári Rákóczi – Kozármisleny FC 1-1 (0-1)
Kaposvár
Kaposvár: Rusák – Kiss M., Vermes, Lakatos, Hadaró – Albert Á. – Házi, Kovács O., Nagy K., Zsdrál – Rajczi. Cserék: Somodi, Király V., Balogh B., Isloney, Addo, Földes, Zsivóczky, Hampuk. Edző: Tamási Zoltán
Gólszerzők: Albert Á. (52.), illetve Kovács T. (30.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A másodosztályú Kaposvár az NB III-as Kozármislenyt fogadta felkészülési mérkőzésen. A somogyiakra az osztálykülönbség ellenére nem várt könnyű meccs, hiszen ellenfelük legutóbb legyőzte az élvonalbeli PMFC-t.

A 13. percben Puskás Zoltán ígéretes lövőhelyzetben inkább még egy cselt csinált a tizenhatoson belül, úgyhogy odalett a lehetőség. Két perccel később Kovács Tamás lövését Rusák ütötte vissza a mezőnybe. A 19. percben Kirchner beadását Puskás fejelte a kapufa mellé. Tíz perc elteltével Kirchner visszatett labdáját középen Lauer értékesíthette volna, de ajtó-ablak ziccerben a kapusba lőtt. A kipattanó Kovács Tamást találta meg, aki egy átvétel után, 18 méterről, Rusák mellett a hálóba lőtt (0-1).

A negyvenedik percben Puskás passzát Kirchner majdnem a hálóba lőtte, de Hadaró a gólvonalról mentett. A szünet után Albert Ádám húszméteres szabadrúgása a sorfal mellett a kapu jobb felső sarkába vágódott (1-1). A hatvanadik percben Puskás Zoltán kapott labdát középen, már csak a kapus mellett kellett volna elvinnie, Rusáknak azonban sikerül megszereznie. A folytatásban is aktívak voltak a csapatok, de említésre érdemes esemény nem történt – tudósított az onlajnok.com.

– Az első félidőben álmosan kezdtünk, úgy játszottunk mintha egy játszótéren lettünk volna. Azt garantálni tudom, hogy még egyszer a csapat nem fog így játszani. Taktikailag nem azt a dolgot csinálták, amit kértem tőlük. Sétáltak, lézengtek a pályán, mondom, még egyszer biztosan nem lesz ilyen – mondta a lefújás után Tamási Zoltán, a Kaposvári vezetőedzője a kapos.hu oldalon.

Olvasói sztorik