NB II

Kenesei is gólt lőtt a Vasasban

Ezúttal is négy gólt szereztek az angyalföldiek, akik a szlovák Gabcíkovo ellen győztek.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Lejátszotta második félkészülési mérkőzését a lipóti edzőtáborban a Vasas, amely az NB II-es osztálytárs Sopron után a szlovákiai Bős csapatának is négy gólt lőtt.

Az edzőközpont pályáját nem sikerült tökéletesen megtisztítani a nagy mennyiségű hótól, a találkozó mégsem maradt el. Az ötödik percben Ferenczi szemfülesen, közevetlen közelről lőtte a kipattanó labdát a kapuba (1-0). A bősiek csatára, Jorik egy jobboldali beadást továbbított közelről a hálóba (1-1). A hatvanadik percben Ádám Martin juttatta ismét vezetéshez a Vasast, hat perccel később pedig Menyhárt a bal szélről középre vezette a labdát, majd a kapuba lőtt 16 méterről (3-1). A 74. percben Keneseit buktatták az ötös sarkánál, a tizenegyest a sértett végezte el, és jobbal laposan a jobb alsó sarokba bombázott (4-1).

Ez volt a másodosztály éllovasának ötödik téli edzőmeccse, és most először kapott gólt. A klubhonlap beszámolója szerint a szlovák harmadosztályban játszó Bős az első félidei játéka alapján a legagresszívabb csapat volt a Vasas eddigi ellenfelei közül, és a legnagyobb erőbedobásra késztette a játékosokat.

Felkészülési mérkőzés

Vasas FC – OFC Russel Gabcíkovo (szlovák) 4-1 (1-1)

Lipót

Vasas. 1. félidő: Hermány – Görgényi, Debreceni, Grúz, Hangya – Gál, Czvitkovics, Berecz – Vida, Ferenczi I., Remili. 2. félidő: Németh G. – Szabó B., Preklet, Tamás L., Hajdú N. – Murka, Lázok, Nagy T. – Ádám, Kenesei, Menyhárt. Edző: Szanyó Károly

Gólszerzők: Ferenczi I. (5.), Ádám M. (60.), Menyhárt (66.), Kenesei (tizenegyesből 75.), illetve Jorík (17.)

Olvasói sztorik