NB II

Negyedmilliárdos mínusz Kaposváron

Szoros befutó: a szavazók 53 százaléka szeretné, ha a Rákóczi új többségi tulajdonosa nem távozna.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Kaposvári Rákóczi új többségi tulajdonosa egy héttel ezelőtt, a Kapos TV Hatszemközt című műsorában bejelentette, hogy szavazást indít a klub honlapján arról, folytassa-e a megkezdett munkát. A szavazás hétfő este lezárult – írja a kapos.hu.

A csaknem 2500 szavazó 53 százaléka kitart a Puebla Kft. ügyvezetője mellett, de 47 százalék mással képzelné el a jövőt. Ezután kíváncsian várjuk az újabb fejleményeket. Sólyom egy hete azt mondta, hogy a végeredményt „én figyelembe fogom venni, ehhez fogom magam tartani.”

– Köszönöm mindenkinek, aki szavazott, annak pedig különösen, aki a kiállt mellettem – mondta a klub honlapján Sólyom Sándor. – Mostantól pedig a klub rendbetételével, a futballal kell foglalkozni. Nagyon sok munka áll mögöttünk, előttünk pedig még sokkal több. Nagyon nehéz helyzetben vagyunk, hiszen összesen kétszázötven millió forint tartozást kell felszámolnunk. Ez nem mehet egyik pillanatról a másikra, de sikerrel elvégezzük majd ezt a feladatot is. A játékosok felé megkezdődött a tartozások törlesztése, és folyamatosan egyeztetünk a szállítókkal is, hogy rendezzük, vagy legalább átütemezzük az elmaradásokat. Stabil hátteret teremtünk, mert a kaposvári futball jövője a legfontosabb, de természetesen mindeközben az első csapatot is meg kell erősíteni, hiszen sikeresek szeretnénk lenni.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik