NB II

A szomszédban ikszelt a Szeged-Grosics

Négy gólt hozott a ködös összecsapás.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Második téli felkészülési mérkőzésén 2-2-re végzett a Szeged 2011-Grosics Akadémia a harmadosztályú Várfürdő-Gyulai Termál FC otthonában – tudósít a szegedma.hu portál.

A találkozó nehéz körülmények között, sötétben és ködben zajlott, ami igen megnehezítette a csapatok dolgát. Ennek ellenére négy gól is született a kilencven perc alatt. A hazaiak kétszer szereztek vezetést, de Nyilas Elek legénysége mindkétszer egyenlíteni tudott, előbb Germán Tamás, majd Hegedűs Martin révén.

A szegedieknél több próbajátékos is helyet kapott, így Szilvási Zoltán, Polareczki Roland és a második játékrészben Berde István. Esetleges szerződtetésükről a jövő hét folyamán dönt a klub. A Grosics Akadémia U21-es alakulatából a gólszerző Hegedűs mellett Fodor Ádám és Zádori Krisztián is bizonyítási lehetőséghez jutott.

Felkészülési mérkőzés

Várfürdő-Gyulai Termál FC – Szeged 2011-Grosics Akadémia 2-2

Gyula

Szeged-Grosics: Belecsan – Oláh G., Szilvási, Markovics, Mészáros, Kéri, Máté, Veszelinov, Zelenyánszki, Germán, Polareczki. 2. félidő: Belecsan – Szabó P., Szilvási, Szabó Cs., Zabari, Pászka, Berde, Fitos, Hegedűs M., Fodor, Zádori. Edző: Nyilas Elek.

A Szeged-Grosics gólszerzői: Germán, Hegedűs M.

Olvasói sztorik