NB II

Rutinos kapust igazolt a Szeged

A Mezőkövesdről távozó Szántai Levente az NB II újoncának hálóját védi tavasszal.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Jelentős élvonalbeli rutinnal rendelkező kapussal erősödött a Szeged 2011-Grosics Akadémia kerete, miután a klub megállapodott a legutóbb Mezőkövesden szereplő Szántai Leventével.

A hazai meccseit Gyulán játszó szegediek azért kerestek kapust, mert Molnár F. Tamás és Zaharia Csaba is hosszabb időre kidőlt a sorból sérülés miatt. A mezőkövesdi szerződése felbontása után szabadon igazolható Szántai Levente fél plusz egy évre írt alá új állomáshelyén, ahol a keddi nap folyamán már be is száll a felkészülési munkába.

Szintén a szegediekkel készül a 25 éves Radványi Dávid, bár vele még nem állapodott meg az egyesület. A felvidéki származású védő Magyarországon megfordult a Nyíregyháza, a Veszprém és a Békéscsaba színeiben is. Az NB I-ben három, a másodvonalban húsz meccsen lépett pályára. A védelem tengelyében és védekező középpályásként egyaránt bevethető – írja a szegedma.hu.

Immár a szegediek játékosának mondhatja magát a harmincéves Vlagyimir Veszelinov. A középpályás a fehérorosz élvonalban is szerepelt, és már a felvezető tréningeken is részt vett Gyulán, vele két és fél éves szerződést kötöttek – áll a klub honlapján.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik