NB II

Elkezdi a munkát a Szeged-Grosics

Tímár Krisztián visszavonult, Tóth Balázs külföld felé kacsingat, és a kapuskérdés is aktuális.

Kapcsolódó cikkek

Az újév beköszöntével beindul a nagyüzem a Szeged 2011-Grosics Akadémiánál, a hazai meccseit továbbra is Gyulán játszó csapat keretében több változás is életbe lép a tavaszi szezon előtt.

Már beszámoltunk róla, hogy a nyáron igazolt Tímár Krisztián befejezi a játékot, de az akadémia U21-es edzőjeként marad az egyesület kötelékében.

Kérdéses az októberben érkezett, az ősz végéig szerződtetett Tóth Balázs sorsa. A 35. születésnapját márciusban ünneplő védő megfelelő ajánlat esetén külföldön folytatná pályafutását.

Az érkezők oldalán is szerepel már egy név, a klub megállapodott ugyanis egy védekező középpályással, a szabadkai Vladimir Veszelinovval. A harmincéves labdarúgó legutóbb a fehérorosz Neman Grodno színeiben szerepelt. A mértékadónak tartott transfermarkt.de oldal 220 ezer angol fontra taksálja a jelenlegi piaci értékét.

Egy kapus igazolásán dolgozik még a vezetőség, illetve szeretnének egy fiatal támadót elcsábítani Germán Tamás és Oláh Lóránt mellé. Molnár F. Tamás és Zaharia Csaba továbbra is sérült, előbbi hálóőr nagy valószínűséggel nem állhat a csapat rendelkezésére tavasszal. Pozsár Gábor egyetlen Ligakupa-meccset leszámítva a teljes őszi idényt kihagyta, őt decemberben operálták. A 2014-es év utolsó napjaiban szintén kés alá feküdt a védő Farkas Márk, akinek azonban a tervek szerint februárra már megfelelő állapotba kerülhet a térde.

Az együttes felkészülése január 8-án, csütörtökön kezdődik, ekkor találkozik először a keret a gyulai Grosics Akadémián – írja a szegedma.hu.

Olvasói sztorik