NB II

Keneseit hívja a Mezőkövesd

Mivel érvényes szerződés köti Pápára, így a megoldás kulcsa nem az NB II-es klub kezében van.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Lassan, de biztosan körvonalazódik az érkezők listája Mezőkövesden. Az NB II élcsapatában folytatja pályafutását a román-magyar kettős állampolgársággal rendelkező Lukács Raymond, valamint a Haladás és a Vác korábbi utánpótlás-válogatott kapusa, Dombó Dávid.

A hétfő délelőtti edzésről Búrány Zoltán betegség miatt hiányzott, Csató Martin hivatalos ügyeit intézte volt klubjánál Győrben, Nikola Pantovics pedig a pravoszláv karácsony miatt csak később érkezik. Tóth László vezetőedző a sportsajtóban keringő nevekről – a szombathelyi Dvorschák Gábor és Szakály Attila, a soroksári ifj. Nyilas Elek, továbbá a pápai Kenesei Krisztián – a boon.hu oldalon azt mondta, lehetséges, hogy a menedzsereik gerjesztik a híreket, hogy felhívják rájuk a figyelmet.

– A felsoroltakkal kapcsolatban, Kenesei Krisztián kivételével, konkrétumot nem tudok mondani. Keneseiről megemlítem, hogy jó barátságban vagyok vele, dolgoztunk is együtt, ő tényleg szóba került nálunk, de mivel érvényes szerződés köti Pápára, így a megoldás kulcsa nem a mi kezünkben van – szögezte le a szakvezető.

Olvasói sztorik