NB II

Rutinos távozó Csákvárról

Meglepő bejelentést tett a másodosztály kiesőhelyén álló klub: Imrik László az NB III-ba igazolhat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hétfőn délután egymás közti játékkal megkezdte a felkészülést a tavaszi idényre az NB II-ben újonc, kiesőhelyen álló Aqvital FC Csákvár.

A klub honlapjának cikke szerint Imrik László távozik a klubtól. Bár a rutinos középpályás az idei első tréningen megjelent, ám nem öltözött át.

– Megegyeztem a klub tulajdonosával, Nagy Sándorral, hogy felbontjuk élő szerződésemet és szabadon távozhatok. Jól éreztem magam Csákváron, szép éveket töltöttem a klubnál, részese lehettem bajnoki címnek, feljutásnak. Nagyon szorítok a fiúknak, hogy nélkülem is harcolják ki a bennmaradást tavasszal – mondta a közönség által kedvelt Imrik László.

A 29 éves Imrik 2011 nyarán, a Vasastól érkezett, azóta meghatározó tagja volt a csákvári együttesnek. A klubhonlap szerint több NB II-es és NB III-as klub szívesen látná soraiban, a hírek alapján a harmadosztály Nyugati-csoportjában feljutásra pályázó, listavezető Budaörs csábítja a legkitartóbban.

További hír, hogy Salem Reydan mellett a 2014 nyarán, a Puskás Akadémiától kölcsönkapott Barcsay Márk is távozik Csákvárról. Nem tudott helyet követelni magának a csapatban, így nincs értelme őt továbbra is feleslegesen ott tartani. Visszatér Felcsútra, a további sorsáról az akadémia vezetői döntenek.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik