NB II

Egy távozó Csákvárról

Salem Reydan közös megegyezéssel szerződést bontott az NB II-es klubbal.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Csütörtökön este évadzáró vacsorára voltak hivatalosak az NB II-ben újonc Csákvár csapatának játékosai, vezetői. A Publo étteremben megtartott rendezvényen Nagy Sándor klubtulajdonos tájékoztatta az egybegyűlteket az eddigi változásokról.

Elmondta, hogy Hajdú Sándor betegség miatt nem tudott eljönni, Molnár Tibor pedig sérvműtéten esett át, de a felkészülés kezdetére, január ötödikére már hadra fogható lesz. Barcsay Márk pénteken orrsövényműtétre hivatalos, így felmentést kapott a közös vacsora alól. Az viszont eldőlt, hogy Salem Reydan távozik, közös megegyezéssel szerződést bontottak vele – írja a klub honlapja.

Mivel a csapat kiesőhelyen áll, Nagy Sándor érthetően elégedetlen.

– Nem sikerült elérni, amit akartunk: valahol a középmezőnyben végezni, illetve azt, hogy ne legyünk hátrányban a bennmaradásért zajló küzdelemben. Amúgy ha valaki látta a mérkőzéseinket, az tudja, hogy az eredmények nem tükrözik a valós tudásunkat. Nem tudtunk megfelelően összpontosítani, elhittük magunkról, hogy megnyertük a meccset, amikor győzelemre álltunk, de végül kikaptunk. Lehet, hogy túl fiatal a csapat, néhány játékosból hiányzik a rutin. Amikor pedig jött a sikertelenség, akkor megremegtek a lábak. Szükség van egy-két rutinos játékosra, akik ilyen esetekben a fiatal csapat élére állnak, úrrá tudnak lenni a nehéz helyzeten. A bajnokság folytatásáig van három hónapunk, ebben az időszakban megpróbálunk rendet tenni a fejekben. Illetve valamilyen szinten, a lehetőségeinkhez mérten megerősíteni a játékoskeretet. Elsősorban a védelemben, itt sokat kell fejlődnünk. Konkrétumról egyelőre nem tudok beszámolni, ez még nincs eldöntve. Csak azt tudjuk, hol vannak a csapat gyönge pontjai. Egyébként ezt már menet közben is láttuk, de már nem lehetett változtatni – nyilatkozta a feol.hu oldalon Nagy Sándor.

Olvasói sztorik