NB II

A szurkolóknál maradt a Trianon-pénz

A Vasas drukkerei gyűjtést szerveztek, és a nemes gesztusra nemes gesztus volt a válasz a klubvezetés részéről.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága a múlt pénteki Csákvár–Vasas (2-6) másodosztályú mérkőzést után 100 ezer forintra megbüntette az angyalföldi klubot, mert szurkolói állítólag megbotránkoztató és politikai érzékenységet sértő magatartást tanúsítottak, vagyis más sportszervezetet szidalmaztak, és azt skandálták, hogy „Vesszen Trianon”.

Az elmúlt napok internetes bejegyzései alapján nem túlzás azt állítani, hogy az MLSZ döntése ismét egységbe forrasztotta a rivális csapatok szurkolótáborait, hiszen mindenki felháborodott a keddi ítélet miatt.

Az angyalföldi drukkerek és a jelenlegi klubvezetés jó kapcsolata közismert, és a szombat délutáni események vélhetően tovább erősítik ezt. Történt ugyanis, hogy a szurkolók gyűjtést szervezetek, mert ki akarták fizetni a büntetést, amit miattuk szabott ki a szövetség. A Sopron elleni vesztes meccs (1-2) végére össze is szedték a lelátón jelenlévőktől a büntetés felét, de amikor át akarták adni, Vancsa Miklós ügyvezető közölte: Jámbor János tulajdonossal együtt úgy döntöttek, hogy nem tartanak igényt a pénzre, ehelyett azt kérik, hogy a drukkerek ebből az összegből fedezés az utazási költségüket jövő szombaton, amikor a Vasas a nagy rivális Mezőkövesd otthonában játszik rangadót, mert azt szeretnék, hogy minél többen buzdítsák a helyszínen a csapatot.

Olvasói sztorik