NB II

Bognár György furcsa lemondása

Az eddigi vezetőedző szakmai tanácsadó lett az NB II-ben újonc Csákvár csapatánál.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II nyolcadik fordulójának péntek esti meccsén, a Zalaegerszeg ellen – több mint három év után – nem Bognár György volt az újonc Aqvital FC Csákvár vezetőedzője. Nem véletlenül: a jövőben eddigi segítője, Toldi Gábor látja el a tréneri feladatokat, az eddigi szakvezető pedig szakmai tanácsadóként tevékenykedik.

– Az egyik kupameccsünkön Bognár Györgyöt, szerintünk jogtalanul kiállította a játékvezető – kezdte a klub honlapján Nagy Sándor, elnök. – A fegyelmi tárgyaláson elhangzott, hogy a játékvezető az edző fölött áll és nem partneri viszony van közöttük. Úgy érezzük, hogy nincs olyan fórum, ahol az edzőket meg lehet védeni, azaz teljesen kiszolgáltatott helyzetben vannak. Ezért támogattuk Bognár György azon kérését, hogy a jövőbe ne kelljen edzőként dolgoznia, és támogatjuk őt a továbbiakban is ebben az elvi vitában. Szakmai tudására a jövőben is igényt tartunk, ám az edzői feladatokat ettől kezdve Toldi Gábor látja el.

A Csákvár két győzelemmel, két döntetlennel és négy vereséggel rendelkezik jelenleg, a pénteki, ZTE elleni meccs 0-0-s eredménnyel ért véget.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik