NB II

Gól nélküli péntek este Csákváron

Az újonc 0-0-t játszott a Zalaegerszeg ellen az NB II nyolcadik fordulójának nyitómeccsén.
NB II, 8. forduló
Aqvital FC Csákvár – Zalaegerszegi TE FC 0-0
Csákvár, 500 néző. Játékvezető: Radványi
Csákvár: Szabó B. – Ambrus, Sötét, Hajdú S., Köntös – Kocsis G. – Molnár Cs. (Horváth R., a szünetben), Bakos Sz., Mihály D. – Molnár T., Gajdos Zs. (Domján, 67.). Megbízott edző: Toldi Gábor
ZTE: Szappanos – Króner, Fodor M., Forgács, Farkas N. – Melczer (Grbics, 62.), Horváth A. Simonfalvi – Babati, Délczeg (Kovács Gy., 83.) – Vittman. Edző: Lőrincz Emil

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az újonc Csákvár és az idegenben nyeretlen Zalaegerszeg meccsével vette kezdetét péntek este az NB II nyolcadik fordulója.

A hatodik percben Babati az oldalvonal mellől, harminc méterről tekert szabadrúgást a kapura, Szabó Balázs kicsit elszámította a labda ívét, amely a keresztlécről pattant a mezőnybe. A 17. percben Vittman beadását Babati tíz méterről, kapásból ellőtte, a labda már túljutott Szabó Balázson, ám Hajdú Sándor kivágta a gólvonal elől. A 34. percben Melczer szabadrúgását Szabó Balázs nagy bravúrral védte. A szünet előtt Molnár Csaba tiszta helyzetből, tíz méterről nem találta el a kaput.

A fordulás után Kocsis Gábor 25 méteres lövése irányt változtatott egy védőn, majd a kapufát érintve gurult ki az alapvonalon. Az 53. percben Kocsis beadását Fodor a saját kezére fejelte a tizenhatoson belül, a jogos tizenegyes azonban elmaradt. A 74. percben Molnár Tibor 12 méterről eltörte a labdát, de majdnem így lett jó a hazaiaknak, mert Szappanos kapusnak bravúr kellett, hogy leérjen a közeli, lapos lövésre.

A 79. percben Kocsis 25 méteres lövését védte Szappanos, majd Bakos szabadrúgását is megfogta. A 84. percben egy hazai szöget után Sötét fejesét nagy bravúrral hárította Szappanos. A 88. percben Króner akadálytalanul tört előre, a tizenegyespontról lőtt, Szabó Balázs bravúrral hárított, a védő ismételt, ám a kapus ismét óriási bravúrt bemutatva mentett – tudósított az aqvitalfc.hu.

A 8. forduló további programja

Október 4. szombat

15 óra: FC Ajka – Békéscsaba 1912 Előre FC

17 óra: Soproni VSE-GYSEV – Ceglédi VSE

17 óra: Kaposvári Rákóczi FC – FGSZ Siófok

18 óra: Gyirmót FC – Szeged 2011-Grosics Akadémia

18 óra: Mezőkövesd-Zsóry FC – Soroksár SC

19 óra: Vasas FC – Szigetszentmiklósi TK-Erima

Október 5. vasárnap

15 óra: Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – Szolnoki MÁV-Stadler Rail FC

Olvasói sztorik