NB II

Lázok János visszatér a Vasasba

Előrehaladott tárgyalásokat folytat korábbi csatárával az NB II-es angyalföldi klub vezetése.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Lázok János már két időszakot is töltött a Vasasnál, de azóta volt az MTK, a Paks, a Győri ETO és a német Duisburg játékosa is. Az angyalföldi klub honlapja arról számolt be, hogy a harmincadik születésnapját október elején ünneplő csatár ismét náluk edz, és valószínűleg marad az NB II-es csapatnál.

– Csütörtökön is folytattam a tárgyalást Lázok Jánossal ideigazolásának feltételeiről. A megbeszélések konstruktív légkörben, jól haladnak. Eddig pozitívak a benyomásaim. A Vasas FC vezetése szeretné, ha hétfőn lezárulna a megbeszéléssorozat és végső döntés születne az ügyben – mondta Vancsa Miklós.

Az angyalföldiekkel kapcsolatos hír, hogy Preklet Csaba a csütörtöki edzésen már teljes értékű munkát végzett a többiekkel, így remény van arra, hogy két-három hét múlva Szanyó Károly vezetőedző rendelkezésére állhat. Gál Mátyás valószínűleg hétfőn már együtt edzhet a többiekkel, ő is két-három hét múlva játszhat.

A Vasas kapusának nem kell tanúskodnia

A bíróságra a bundaügyben tanúként beidézett Németh Gábor csak névrokona a Vasas kapusának – mondta a klub honlapján Kamarás Péter ügyvéd.

– Félreértés áldozata lett kapuvédőnk Németh Gábor. Ugyanis a nemzetisport.hu eléggé felháborító módon csütörtökön azt közölte, hogy a Fővárosi Törvényszék tanúként várta csütörtök reggel a bundaperre, ám nem jelent meg – mondta Kamarás Péter, a Vasas FC jogi tanácsadója. – A valóság azonban nem ez. Ugyanis a mi a kapusunk semmiféle bírósági idézést nem kapott, ráadásul soha semmilyen hatósági ügyben nem hallgatta meg a bíróság. Tisztázódott, hogy egy másik Németh Gáborról van szó, aki a hálóőrnek csupán névrokona, egy magánszemély, akinek a labdarúgószakmához semmi köze nincs.

A bundaügyben tanúként beidézett Szanyó Károly esetében azonban nincs tévedés, ő a Vasas vezetőedzője, a csütörtöki tárgyaláson azonban a szabályszerű idézés ellenére mégsem jelent meg. Távolmaradása oka egyszerű: megbetegedett, edzést sem tudott tartani. A későbbiekben természetesen eleget fog tenni a meghallgatásnak, és ha megfelelően javul az állapota, akkor szombaton leülhet a kispadra.

Olvasói sztorik