NB II

„Nem vagyok súlyos beteg”

A kaposvári Horváth Tamás egyre jobban van, ezért ott lehet a lelátón a vasárnapi jótékonysági gálán.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Jó hírekkel szolgált állapotáról a Kaposvári Rákóczi labdarúgója, Horváth Tamás, akinél agydaganatot állapítottak meg, és néhány héttel ezelőtt súlyos műtéten esett át. A fiatal játékoson sokan szeretnének segíteni, és jól esik neki a felé áradó szeretet és támogatás.

– Egyre jobban vagyok. Igazából egy komoly műtéten estem át a nyáron, de a hírekkel ellentétben nem vagyok súlyos beteg. Az állapotom napról napra javul, egyre jobban érzem magam – mondta a Rákóczi FC honlapján Horváth Tamás. – Gyógytornázok, illetve logopédus, masszőr és természetgyógyász is segít. Itt szeretném elmondani, hogy nagyon sokat köszönhetek dr. Horváth Zoltán főorvosnak, aki a műtétemet végezte, ami jól sikerült. A legnagyobb célom most az, hogy felépüljek teljesen, utána kiderül, hogy újra pályára tudok-e lépni.

Vasárnap futballgálát rendeznek a Rákóczi Stadionban Horváth Tamás megsegítésére. A tehetséges játékos elmondta: nagyon jól esik midez, és természetesen ő is ott lesz majd a helyszínen.

– A lábadozásom során egyre jobban átérzem a futballvilág összefogását. Ez vonatkozik a csapatokra, a játékosokra, a szurkolókra és természetesen a saját klubomra is. A Rákóczi mindenben mellettem áll ebben a nehéz időszakban, amiért szeretnénk köszönetet mondani. Érzem a felém áradó szeretetet, ami erőt ad nekem a felépülésemhez. Nagyon szépen köszönöm az eddigi segítséget, támogatást – mondta Horváth Tamés.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik