NB II

Jótékonysági gála lesz Kaposváron

Futballgálát rendeznek a súlyos műtéten átesett játékos, Horváth Tamás megsegítésére.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Alapítótagján és egykori játékosán szeretne segíteni a Mézga Pek-Snack Focisuli. A Rákóczi labdarúgóját, a 23 éves Horváth Tamást néhány hete súlyos betegség miatt megoperálták, felépülése és rehabilitációja nem csak hosszú időt vesz igénybe, hanem súlyos anyagi terhet is jelent a család számára. Mézgáék szeptember 7-én, vasárnap 11 órától három együttes részvételével rendeznek gálát: a Rákóczi Stadionban a Parlament válogatottja, a színész-válogatott és az olimpikonok csapata is pályára lép majd. A bevételt Horváth Tamásnak és családjának ajánlják fel.

– A színészek csapatát Nemcsák Károly vezeti majd, az olimpikonok csapatában pedig a tervek szerint Erdei Zsolt, Kovács Kokó István és Martinek János is pályára lép majd – mondta Horváth János a Kapos Kávézóban tartott sajtótájékoztatón. – Olyan hírességek lépnek pályára, akiknek jól cseng a nevük, de remélem, nem csak ők játszanak majd főszerepet, hanem a cél is, amiért összegyűlünk. Remélem, Horváth Tamás, Tomika megsegítésére minél többen jönnek ki és tapsolnak nekik. Tomikáról nem tudok érzelemmenetesen beszélni. Alapítója volt a focisulinak: amikor megalakultunk 1996-ban, ötévesen tette be hozzánk a lábát, és serdülő koráig itt volt. Nála szorgalmasabbat nem sokat láttam, látszott rajta, hogy ízig-vérig a labdarúgás szerelmese. Több sérülés törte meg a karrierjét, majd jött ez a betegség, de reméljük, a jó isten megsegít minket, és még újra pályára tud lépni.

A klubvezető, aki az elmúlt évtizedekben már többször szervezett jótékony célú gálákat, abban bízik, hogy ezúttal is megmozdulnak majd a somogyiak a jó ügy érdekében.

Anyagi támogatást kérnek

A Kaposvári Rákóczi FC Szurkolói Baráti Köre felhívást tett közzé, miszerint a saját nevelésű fiatal játékost, Horváth Tamást súlyos betegség miatt megoperálták. Felépülése, rehabilitációja nem csak hosszú időt vesz igénybe, hanem súlyos anyagi terhet is jelent a családja számára. Ezért a baráti kör erkölcsi és anyagi támogatása mellett kéri a labdarúgást, a sportot szerető közvélemény segítségét a játékos mielőbbi felgyógyulása érdekében.

Támogatásaikat a Raiffeisen Banknál vezetett alábbi számlaszámra küldhetik: 12072514-00127793-00200007

Olvasói sztorik