NB II

Agydaganat után meccsen volt

Az elhunyt diósgyőri kapus, Rakaczki Bence édesapja is segít a kaposvári Horváth Tamásnak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A leukémiában elhunyt diósgyőri focikapus, Rakaczki Bence édesapja anyagilag támogatná a súlyos műtéten áteső Horváth Tamás kezelését. A fiatal kapus 2012 májusától másfél évig küzdött a szörnyű kórral, idén januárban hunyt el. Gyógyíttatására különböző rendezvényeken, árveréseken több millió forintot gyűjtöttek, a gyászoló édesapa most a megmaradó összeget juttatná el Kaposvárra.

Az élvonalban 29 alkalommal szereplő középpályásnál idén nyáron diagnosztizáltak agydaganatot, miután paintballozás közben megsérült a szeme. Júliusban meg is műtötték, a Blikkinformációi szerint az operáció után napokig beszélni sem tudott. Szombaton nézőként megjelent a Kaposvár–Mezőkövesd NB II-es meccsen, napszemüvegben, mivel az egyik szemével még rosszul lát. Elszánt, szeretne visszatérni a pályára.

– A körülményekhez képest jól vagyok, a műtétem után itthon, a családom körében gyógyulok, de már egyre többet járok ki az emberek közé – mesélte a Blikknek Horváth Tamás. – Tudom, hogy sok időre van szükségem, de nem adom fel a harcot, mindenképpen szeretnék visszatérni a focipályára. A műtét ugyan jól sikerült, de a rehabilitáció költséges.

Ebben segítenek a felajánlások, valamint a szeptember 7-i jótékonysági gála, amelyet Horváth nevelőklubja, a Mézga Focisuli szervez, és amelyen a tervek szerint maga a játékos is részt vesz.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik