NB II

Kulcsár Kornél csapata is segít Horváth Tamásnak

A középpályás annak idején együtt nőtt fel, együtt focizott a műtéten átesett játékossal.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Kaposvári Rákóczi saját nevelésű, 23 éves játékosát, Horváth Tamást néhány hete súlyos betegség, agydaganat miatt operálták. A beavatkozás a hírek szerint jól sikerült, de felépülése, rehabilitációja hosszú időt vesz igénybe és súlyos anyagi terhet jelent a család számára.

A kaposváriakon kívül számos klub és játékos is összefogott, a Mezőkövesd középpályása, köztük az ugyancsak kaposvári nevelésű Kulcsár Kornél is. Az összefogás náluk is eredményre vezetett.

– Hegedűs Dávidnak és nekem csapattársam volt Tamás, én gyakorlatilag együtt nőttem fel vele, hiszen a korosztályos csapatokban és a felnőtt keretben is együtt játszottunk – mesélte a Rangadó.hu érdeklődésére Kulcsár Kornél. – Miután hallottam a betegségéről, megbeszéltük Dáviddal, hogy nekünk is segítenünk kellene. Az édesanyjával is beszéltem, majd az egyik edzés előtt megkérdeztük a többieket, hogy hajlandóak-e ők is beszállni. Mivel mindenki nagyon korrekt volt, egy kisebb összeget átutaltunk a számlájukra. A konkrét anyagi segítségen kívül a figyelemfelkeltés miatt az is a célunk, hogy minél több helyen jelenjen meg a hír, hátha még többen mellénk állnak.

A Mezőkövesd remekül rajtolt az NB II-ben, hiszen eddigi két meccsét megnyerte, szombaton pedig éppen a Rákóczi otthonába látogatott az újabb három pont reményében.

– Úgy sikerült a rajt, ahogy terveztük, és reméljük, a Kaposvár otthonában is folytatjuk a jó sorozatot. Többször játszottam már ott ellenfélként, tehát ez nem lesz újdonság számomra. Nálunk az igazolások nagyon jól sikerültek, világos a célkitűzés, de még nem állt össze a csapat, szerintem kettő-három-négy meccs még kell hozzá, de meglesz az eredménye – mondta Kulcsár Kornél.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik