NB II

Preklet és Nagy Dániel a Vasasban

Bogunovics Pápára, Preklet Csaba a Vasasba tart; Nagy Dánielt is szerződtették az angyalföldiek.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Közös megegyezéssel felbontja szerződését az NB II-es Zalaegerszeg szerb védője, Milan Bogunovics, aki a zalaiak honlapjának információi szerint a Lombard Pápához szerződik. A játékos néhány hónap kivételével 2009 óta szerepelt a ZTE FC-ben: 62 NB I-es és 36 NB II-es mérkőzésen lépett pályára.

Preklet Csaba sem marad a klub játékosa, ő a Vasas ajánlatát fogadta el, miután lejárt a szerződése a zalaiaknál.

Utóbbi együttes egy másik játékos leigazolását is bejelentette pénteken: a Videotontól érkező Nagy Dániel kétéves szerződést írt alá a Vasassal.

– Nagy Dániel – bár még csak huszonkilenc éves – úgy gondolom, a rutint képviseli majd csapatunkban – nyilatkozta a Vasas honlapján Vancsa Miklós ügyvezető-igazgató. – Ellenfélként sokszor csinált hülyét, bohócot a bal oldali védelmünkből. Reméljük, most már a Vasas játékosaként ugyanezt fogja tenni ellenfeleink játékosaival is. Nagyon örülünk, hogy egy hiányposztra – jobb oldali szélső támadó – egy értékes, hasznos, lendületes, kiváló játékost sikerült megszerezni, akivel erősödik csapatunk, és Dani is segít közös álmunk elérésében, az első osztályú tagság kivívásában.

Nagy Dániel a közelmúltban a Haladás, a Videoton, a Puskás Akadémia, legutóbb pedig a Siófok csapatában szerepelt.

Olvasói sztorik