NB II

További újoncok a ZTE-nél

Ezúttal Szőllősi Ferenc és Bailo Dávid érkezését jelentették be az NB II-es klubnál.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Megvan a ZTE újabb nyári igazolása: a 26 éves Szőllősi Ferenc, aki az elmúlt két szezont az NB II-es Balmazújvárosnál töltötte. A középpályás az előző idényben 28 bajnoki meccsen játszott, három gólt szerzett. Kettő plusz egy évre írt alá.

A húszéves jobbszélső, Bailo Dávid az új vezetőedző, Lőrincz Emil előző állomáshelyéről, Pécsről érkezik. Az előző szezonban négy bajnokin szerepelt csereként az NB I-ben. Az U21-es csapatban 21 meccsen kezdett, 12 gólt lőtt.

A ZTE FC honlapján Kocsárdi Gergely klubigazgató elmondta, hogy a lejárt szerződésű Preklet Csaba három héttel ezelőtt – a játékos elmondása szerint is – korrekt ajánlatot kapott. Ez ajánlat június 30-ig élt, de a hátvéd nem válaszolt. Más klubok is keresik, de az ajánlatot más feltételekkel továbbra is fenntartják a zalaegerszegiek, Prekleten múlik, hogy elfogadja-e.

Holdampf Gergő esetében jövő héten várható végleges döntés, ő is megkapta a klub ajánlatát, a válaszára várnak. Az ausztriai edzőtáborba mindenesetre csak olyan játékosok fognak kiutazni, akik élő szerződéssel rendelkeznek a klubbal.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik