NB II

A másodosztályban edz a gólkirály

A Paksról távozó Simon Attila csatlakozott a Vasashoz, de külföldről is érdeklődnek iránta.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Vasas kedd délelőtti edzésén megjelent Simon Attila, az elmúlt NB I-es idény társgólkirálya, aki saját kérésére, a Vasas FC vezetőinek hozzájárulásával együtt edzhet a csapattal.

A jelenleg klub nélküli, szabadon igazolható 31 éves támadó szerződése június 30-án lejárt Pakson. Ott kezdte el az edzéseket, de egyelőre nem tudtak megállapodni a felek a folytatásról.

– Nagyon köszönöm a Vasas vezetőinek, Szanyó Károly vezetőedzőnek, hogy kérésemre lehetőséget adtak együtt edzeni a csapattal. Nagyon jó barátom Remili Mohamed, akit megkértem, járjon közbe ez érdekemben a Vasas vezetőinél, akik készségesen nyújtottak nekem segítséget – mondta az angyalföldiek honlapján Simon Attila. – Mondanom sem kell, nem mindegy, hogy egyedül gyakorolgatok, vagy egy tudatosan felépített edzésmunkát végezhetek, és játékban lehetek a Vasas csapatánál. Zuglóban lakom, így közel is van a Fáy utca. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy most a Vasasban folytatom a pályafutásomat. Külföldről is vannak tapogatózások az irányomba. Bízom benne, hogy a hétvégéig sok minden eldől a sorsommal kapcsolatban. De nem szeretném elkapkodni a döntést.

Simon Attila elmondta Vancsa Miklós ügyvezetőnek, hogy amennyiben NB I-es lenne a Vasas, akkor akár már most is tárgyalhatnának arról, hogy Angyalföldön folytassa a pályafutását, de egy gólkirályi címmel a háta mögött ez most nem lenne jó döntés részéről.

– Érzek még magamban annyi erőt, hogy az elmúlt évi teljesítményemet meg tudjam ismételni a következő idényben az NB I-ben. Meglátjuk, mit hoz az élet – magyarázta a rutinos csatár.

Bár a múlt hét csütörtöki első edzés negyven fő körüli létszámához képest, jelentősen szűkült a létszám, továbbra is a csapattal készül Rajczi Péter, Hajdú Norbert, Polényi Gábor és Melczer Zsolt – írja a Vasas FC honlapja.

Olvasói sztorik