NB I

Simon Attila távozhat

Az ügyvezető sajnálja, hogy az élvonal társgólkirálya nem náluk kezdte a nyári felkészülést.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Haraszti Zsolt, az MVM Paks ügyvezetője beszámolt a már megtörtént változásokról, és a folyamatban lévő ügyekről, tervekről, átigazolásokról. A legnagyobb név a távozók oldalán egyértelműen az előző szezon társgólkirálya, Simon Attila lehet.

– Az elmúlt hetekben Bori Gábor Diósgyőrbe, Heffler Norbert Pécsre, Nagy Olivér Szombathelyre igazolt, Windecker József visszament Győrbe, Éger László pedig befejezte pályafutását, és minden valószínűség szerint Simon Attila sem nálunk kezdi el a bajnokságot. Rajtuk kívül is lehet még távozó, mivel Lázok Jánost és Horváth Gábort szabadlistára fogjuk tenni – mondta a klub honlapján Haraszti Zsolt.

Ami az érkezőket illeti, Eppel Márton visszatért az MTK-tól, Tóth Dániel a Kozármislenyből, valamint leigazolták a Puskás Akadémiától Bertus Lajost.

– Nálunk edz Csorba Szabolcs és Tamási Zsolt is, az ő sorsuk még nem dőlt el, egyelőre próbajátékon szerepelnek. Hahn János visszahozataláról is folynak tárgyalások a Puskás Akadémiával, valószínűleg sikerül majd egyezségre jutnunk. Ugyanakkor jó néhány tehetséges utánpótlás-játékosunk készül a felnőttekkel, nagyon bízom benne, hogy néhányuknak sikerül megragadniuk a keretben. Jó hír, hogy a két legkeresettebb játékosunkat, Fiola Attilát és Szabó Jánost – úgy néz ki – sikerül megtartanunk. Egyelőre olyan ajánlat nem érkezett, ami a klub számára elfogadható lett volna. Ha ezt nézzük, akkor fontos alapemberek maradnak a csapatnál, de az azért fájó, hogy a tizennyolc gólos gólkirály csatár, Simon Attila távozik. Sajnálatos az is, hogy Windecker József sem nálunk folytatja. Keressük a lehetőségeket a pótlásukra – mondta a paksi ügyvezető.

Olvasói sztorik