Tömeges távozás Balmazújvárosban

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on Az NB II-es Balmazújváros klubelnöke, Tiba István polgármester a klub honlapján beszámolt a csapat távozó játékosairól. Vólent Rolandnak és Vachtler Csabának lejárt a kölcsönszerződése, ők visszatértek az anyaegyesületeikhez. A klub nem hosszabbít szerződést Mokánszki Norberttel, Sárközi Szabolccsal, Privigyei Ádámmal, Murák Krisztiánnal, míg Nagy Róberttel szerződést bontanak. Szőllősi Ferencnek és Demjén Gábornak is lejárt a megállapodása, nekik vannak ajánlataik más kluboktól is. Balmazújvárosban szeretnék, ha maradnának, de egy ígérgetési versenybe velük kapcsolatban sem akarnak belemenni. Tárgyalnak új labdarúgókkal is, de ebben még nincs konkrétum.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II-es Balmazújváros klubelnöke, Tiba István polgármester a klub honlapján beszámolt a csapat távozó játékosairól. Vólent Rolandnak és Vachtler Csabának lejárt a kölcsönszerződése, ők visszatértek az anyaegyesületeikhez. A klub nem hosszabbít szerződést Mokánszki Norberttel, Sárközi Szabolccsal, Privigyei Ádámmal, Murák Krisztiánnal, míg Nagy Róberttel szerződést bontanak.

Szőllősi Ferencnek és Demjén Gábornak is lejárt a megállapodása, nekik vannak ajánlataik más kluboktól is. Balmazújvárosban szeretnék, ha maradnának, de egy ígérgetési versenybe velük kapcsolatban sem akarnak belemenni. Tárgyalnak új labdarúgókkal is, de ebben még nincs konkrétum.