NB II

Azért bántották, mert miskolci

Saját szurkolói részéről atrocitás érte az NB II-es Spartacus játékosát, Polényi Gábort.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szomorú dolog történt a másodosztályban listavezető Nyíregyháza legutóbbi, Cegléd elleni, idegenbeli mérkőzését követően. A Spartacus játékosai kimentek megköszönni az őket elkísérő szurkolóknak a buzdítást, és közben három drukker részéről atrocitás érte Polényi Gábort. A játékostársak és a vezetők kiálltak társuk mellett.

– Kimentünk pacsizni a szurkolókhoz, és ekkor hárman a szurkolók közül olyat tettek, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül. Tudjuk, hogy Polényi Gábor miskolci nevelésű játékos, ezért szerződtetésétől kezdve nem a drukkerek kedvence, de a csapat tagja, aki folyamatosan azért dolgozik az elmúlt hónapokban, hogy a nyíregyházi drukkereknek szerezzen örömet azzal, hogy feljutáshoz segíti a Spartacust – mondta a klub honlapján Törtei Tamás csapatkapitány. – Jó teljesítményt nyújt, ezért is állunk értetlenül a dolgok előtt. A mi erőnk viszont abban van, hogy egységes csapatként működünk, nemcsak a pályán, azon kívül is. Ezért azzal, ha őt bántják, minket is bántanak, és kiállunk a társunk mellett. Nem a szurkolókkal és az ultrákkal van bajunk, csak azzal a két-három emberrel, aki ezt tette. Ezért úgy döntöttünk, a Sopron elleni hazai mérkőzés után nem megyünk ki pacsizni a kanyarba, mintegy figyelemfelhívásként. Mi megpróbálunk minden meccset megnyerni, és talán az eddigi eredményeinkkel sem szolgáltunk rá a tettre. A csapat vezetése megértette döntésünket, sőt a klub minden tagja maximális támogatásáról biztosította Polényi Gábort.

A klub vezetése a jövő hétre találkozót szervez a szurkolókkal, ahol személyesen szeretnének megoldást találni az ügyre. Hasonló eset egyébként Diósgyőrben is történt a közelmúltban.

Olvasói sztorik