NB II

„Minden percet élvezek a pályán”

Bodnár László simán tudna futballozni az NB I-ben, mert jó formában van, és egyáltalán nem érzi magát idősnek.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Bodnár László visszatért. A korábbi negyvenhatszoros válogatott jobbhátvéd fél év kihagyás után lépett ismét pályára az NB II-ben. A Kisvárda vezetőedzője, Révész Attila úgy fogalmazott, hogy a felkészülési időszakban még sérüléssel bajlódó hátvéd, Bognár Zsolt sérülése miatt kerülhetett a kezdőcsapatba a Gyirmót elleni találkozón, és megoldotta a rábízott feladatokat.

A Rangadó.hu érdeklődésére Bodnár László elmondta, hogy nagyon élvezte a mérkőzés minden percét, és hozzátette, nagyon megfogta a közeg, ami a Kisvárda csapatánál uralkodik.

– Hogy érezte magát a pályán fél év kihagyás után?

– Jól éreztem magam. Télen volt egy sérülésem, és vannak még hiányosságok fizikailag. Viszont meglepődtem saját magamon, mert végigbírtam a kilencven percet, és ez mindenképpen pozitívum. Ez annak is köszönhető, hogy Révész Attila kiváló edzéseket tart – kezdte Bodnár László.

– A mérkőzés összképe alapján elégedett a döntetlennel?
– Sajnos nem sikerült nyernünk, pedig ha az első félidőben berúgjuk a helyzeteinket, akkor győzhettünk volna. A játékvezető egy tizenegyest nem adott meg nekünk, ennek ellenére igazságosnak érzem az eredményt, mert a második félidőben jobban játszott a Gyirmót.

– Révész Attila mit mondott a mérkőzés után?
– Azt, hogy a védekezést jól megoldottam. A találkozó második félidejében a mester nem engedett fel minket, védőket, mert azt akarta, hogy inkább legyen meg a szilárdság hátul. Szerettünk volna nyerni, de a második játékrészben már fontos volt az is, hogy ne kapjunk gólt.

– A csapatba már beilleszkedett?
– Az semmiség volt. Több helyen is megfordultam, de ilyen jól talán még sehol sem éreztem magam. Nagyon jó társaságba kerültem. Hamar befogadtak, úgyhogy ennek is köszönhetem, hogy ilyen hamar megtaláltam a helyemet. Révész Attila remek foglalkozásokat tart, és minden nap várom, hogy mehessek edzésre.

– Hosszú időt töltött el légiósként és a válogatottban is alapember volt. Felnéznek önre a társai?
– Lehet. Ezt nem tudom megmondani. Bár én nem vártam el soha, hogy bárki felnézzen rám a külföldön elért eredményeim, vagy a válogatottbeli múltam miatt. Teszem a dolgomat, mint bárki más a csapatban, és jó viszonyban vagyok mindenkivel.

– Hosszútávra tervez a Kisvárdán?

– Még nem tudom, mit hoz a jövő. Az NB II-ből van még tizenkét forduló. Féléves szerződésem van, amit opcióval meg lehet hosszabbítani, úgyhogy majd meglátjuk. Attól is függ, hogy bennmaradunk-e a másodosztályban.

– A Kisvárda jelenleg a tizennegyedik helyen áll. Lehetnek kiesési gondjaik?
–Szerintem ez a csapat bent fog maradni. Persze a futballban bármi megtörténhet, de azért dolgozunk minden nap, hogy ne legyenek ilyen gondjaink. Nagyon bízom az együttesben. Mindenki százszázalékosan odateszi magát, csak el kell kezdenünk gyűjtögetni a három pontokat a döntetlenek helyett. Hétvégén jön a Szolnok, meg kell vernünk őket.

– Egy jó félszezon után az NB I-be is visszatérne? Érez még annyit magában?
– Szerintem simán tudnék futballozni az NB I-ben. Jó formában vagyok, és egyáltalán nem érzem magamat idősnek.

– Akkor a pályafutása utáni terveiről ne is kérdezzek?
– Majd meglátjuk, mert egyelőre minél többet szeretnék játszani. Nem akarom még abbahagyni, mert bőven érzek magamban annyi erőt, hogy három-négy évet játszhassak. Most, fél év kihagyás után minden percet élvezek a pályán.

Olvasói sztorik